Продължете към съдържанието

Съобщение на 18-ти и 19-ти май 2021 година в гр. Белене ще се проведе Общинско учение за реагиране при наводнение „Белене 21“.

Уважаеми съграждани,

Практическите проигравания ще се проведат на 19 май 2021 г., разделени на четири центъра за работа.Първи център на работа ще бъде пред сградата на Общината и ще започне в 9.30 часа.Втори център на работа ще е пред входа на Банка ДСК, за времето от 10.00 ч. до 10.20 часа.Трети център на работа – входът на ПП “Персина“ за времето от 10.30 ч. до 11.00 часа.Четвърти център за работа – плажната ивица пред хотел „Престиж“ за времето от 11.00 ч. до 12.00 часа.

Уведомяваме Ви, че ще има участие и на автомобилна техника, както следва:- противопожарен автомобил на Районна служба Пожарна безопасност и защита на населението-Белене- линейка на Филиал на спешна медицинска помощ; – техника на Военно формирование 28880-Белене;- специализирани автомобили на Регионална дирекция Пожарна безопасност и защита на населението – Плевен,които в часове между 9.30 – 10.00 ще бъдат с включени звукови сигнали.

За същия период от време Ви уведомяваме, че ще бъде забранено паркирането на автомобили на паркинга пред общинската администрация и паркинга пред входа на Банка ДСК.

Милен ДулевКмет на община Белене

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *