Продължете към съдържанието

Наводнения и свлачища в Канада

Форуми Наводнения Наводнения и свлачища в Канада

Преглеждане на 4 съобщения - от 1 до 4 (от всички 4)
 • Автор
  Публикации
 • #2711
  Милена Илиева
  Участник

  Стотици блокирани в автомобилите си след наводнения и свлачища в Канада
  Хиляди домакинства са без ток
  Хиляди евакуирани, домакинства без ток, стотици блокирани по пътищата и спрял петролопровод. Това са последиците от проливните дъждове, свлачищата и наводненията, парализирали няколко големи градове в западната канадска провинция Британска Колумбия.

   

   

  #2713
  Милена Илиева
  Участник

  Наводнения в Канада.Най-малко една жертва и двама в неизвестност.

  Десетки хиляди домакинства са без ток
  Най-малко един човек е загинал, а двама са в неизвестност, след като няколко свлачища отнесоха коли от магистрала североизточно от Ванкувър, в западната част на Канада. Прекъснат е железопътният достъп до града, където се намира и най-голямото пристанище в страната.

  #2715
  Милена Илиева
  Участник

   

  Обявиха извънредно положение в Западна Канада

  Причината са наводненията, които причиниха огромни щети
  Обявиха извънредно положение заради бедствието в Западна Канада. Наводненията в провинцията Британска Колумбия причиниха огромни щети. Има хора в неизвестност. Към момента има информация за един загинал. Прекъснат е железопътният достъп до града, където се намира и най-голямото пристанище в страната. Затворени са няколко магистрали и всички основни пътища към Ванкувър.

  #2716
  Милена Илиева
  Участник

   

  Спасяват с канута крави от наводненията в Британска Колумбия

  Флотилия от моторници, канута, надуваеми лодки и джетове, управлявани от фермери, се опитва да спаси десетки крави, блокирани заради наводненията в канадската провинция Британска Колумбия, предаде Ройтерс.

  След като за два дни се изля месечната доза дъжд, голяма част от западния тихоокеански регион остана под вода и кални свлачища засегнаха редица населени места. Сред най-пострадалите е град Абътсфорд – един от най-големите в провинцията по площ, като половината от нея е заета от ферми.

Преглеждане на 4 съобщения - от 1 до 4 (от всички 4)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.