Продължете към съдържанието

Плевенските огнеборци гасиха пожари

Форуми Пожари Плевенските огнеборци гасиха пожари

Преглеждане на 1 съобщение (от всички 1)
 • Автор
  Публикации
 • #2193
  Милена Илиева
  Участник

  Няма пострадали хора
  На 26 март 2021 година в 14:50 часа служители от РС ПБЗН – Плевен са потърсени за съдействие при потушаване на пожар в отпадъци на тераса – балкон в Плевен в ж.к. „Сторгозия“.  Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Пожарът е погасен от собственика до пристигане на екипите на РСПБЗН – Плевен. Опушени са стени в жилището на разгърната площ 15 кв.м.
  Същия ден около 22 часа огнеборци от РС ПБЗН – Плевен са локализирали и потушили пожар в отпадъци в метален контейнер на плевенската улица „Елин Пелин“.

  На 26 март екип около 16 часа екип на РС ПБЗН – Кнежа е оказал техническа помощ – разчистване на пътното платно след ПТП в землището на град Кнежа на второстепенен път за град Искър.

  На 26 март 2021 година служители от РДПБЗН – Плевен са потушили пожари в запалени сухи треви в землището на село Горталово и в землището на град Червен бряг.

  На 27 март екипи на РДПБЗН – Плевен са локализирали и погасили пламъци в нискостеблена растителност и сухи треви в местността „Бала баир“ край Плевен,  землището на село Бохот и в землището на град Левски в посока за село Градище.

  На 28 март огнеборци от РСПБЗН – Белене са погасили пожар в сухи треви в землището на крайдунавския град.

Преглеждане на 1 съобщение (от всички 1)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.