Продължете към съдържанието

Пожар в домакинство

Форуми Пожари Пожар в домакинство

Преглеждане на 2 съобщения - от 1 до 2 (от всички 2)
 • Автор
  Публикации
 • #2926

  Мъж и жена загинаха в пожари тази сутрин. За това съобщиха от полицията във Велико Търново и Кюстендил.

  Жена е загинала от задимяване при пожар тази сутрин в дома си във великотърновския квартал „Бузлуджа“, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР във Велико Търново.

  По предварителна информация жената, на 46 години, е била самотноживееща. Апартаментът е бил пълен с отпадъци, които след като са били запалени, по неизвестна причина, са причинили задимяване, вследствие на което жената е загинала. Сигналът е получен около 7.00 часа. Няма други пострадали при инцидента.

  Пожар взе и още една жертва- мъж на 56 години от с. Раждавица, община Кюстендил. Това съобщиха от полицията. Мъжът е живеел сам. След потушаването на огъня огнеборците са намерили тялото му под срутената част на покрива.

  Причините за възникването на пожара изяснява РУ Кюстендил. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е и дежурен прокурор.

  Общо шест пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на районните служби за противопожарна безопасност, казаха още от полицията в Кюстендил. При другите пет пожара не са нанесени щети.

  #2944

  Запалила се е пристройка към имот, собственост на 33-годишен мъж.
  Възрастна жена загина при пожар в новозагорското село Любенец, съобщиха от пресцентъра на областната полиция в Сливен.

  Запалила се е пристройка към имот, собственост на 33-годишен мъж, обитавана от 85-годишната баба на собственика. Пристигналите на място екипи на РС „ПБЗН“ и Центъра за спешна медицинска помощ установили, че жената е била изведена от горящото помещение от внука си. Тя се е задушила от дима.

  По първоначални данни причината  за пожара е късо съединение в електрически кабел на удължител. Унищожено е домашно имущество. Спасена е сградата.

Преглеждане на 2 съобщения - от 1 до 2 (от всички 2)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.