Продължете към съдържанието

Пътища в ремонт край врачанско село

Форуми Други бедствени ситуации Пътища в ремонт край врачанско село

Преглеждане на 1 съобщение (от всички 1)
 • Автор
  Публикации
 • #2271

  Село Фурен се оказа откъснато от света
  Село Фурен в Община Криводол се оказа откъснато от света. Достъпът до населеното място е силно ограничен заради ремонти на шосетата от всички възможни посоки. Основният път от областния град Враца, този от общинския център Криводол и обходният маршрут са разкопани, а последният се оказа дори затворен.

  „Не знам защо направиха така. Нямаме никакъв изходен път. Ако тръгне линейка, не знам как ще дойде. Човекът, който караше учениците, се отказа, кметът също”, каза жителят на Фурен Нели Иванова.

  Според кмета на Криводол Христо Доков си заслужавало да се обикаля и да се изтърпи двумесечният срок, даден от фирмата изпълнител, спрямо който до края на месеца ще започне асфалтиране на ремонтирания участък.

  „Всички ние се молихме да започне ремонтирането на този път, защото по него не можеха да се движат превозни средства. Пътят не е затворен изцяло, защото за едно от селата трябва да се премине по него. Ние имаме уверението, че до края на месеца започва асфалтирането”, обясни Доков.

  Директорът на Областното пътно управление във Враца инж. Веселин Николов посочи, че през работното трасе се пропускали жителите на селата. Той обясни, че ремонтите, извършвани по различните участъци, са координирани.

Преглеждане на 1 съобщение (от всички 1)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.