Sari la conținut

Răspunde la: Un șofer beat a lovit un TIR pe AM „Trakia”

Forumuri Alte dezastre Un șofer beat a lovit un TIR pe AM „Trakia” Răspunde la: Un șofer beat a lovit un TIR pe AM „Trakia”

Warning: Trying to access array offset on false in /home/kalowe6j/sos-robg.eu/wp-content/plugins/profile-builder-pro/features/functions.php on line 533

Warning: Trying to access array offset on false in /home/kalowe6j/sos-robg.eu/wp-content/plugins/profile-builder-pro/features/functions.php on line 538

Warning: Trying to access array offset on false in /home/kalowe6j/sos-robg.eu/wp-content/plugins/profile-builder-pro/features/functions.php on line 533

Warning: Trying to access array offset on false in /home/kalowe6j/sos-robg.eu/wp-content/plugins/profile-builder-pro/features/functions.php on line 538
Александрина Кръстева
Participant

Un șofer beat a lovit un TIR pe AM „Trakia”. Accidentul s-a petrecut ieri în jurul orei 20:40 în zona km 348 a autostrăzii pe direcția Sofia. Polițiștii au raportat că o mașină „Mazda 3” cu înmatriculare Sliven, condusă de un șofer de 50 de ani, a lovit un tractor „MAN” cu înmatriculare Vidin, condus de un tânăr de 26 de ani din Sredets, a informat ODMVR – Burgas. . Cei doi șoferi au fost testați pentru consumul de alcool. Testul șoferului Mazda a fost pozitiv – 2,10 la mie. Lucrările la caz continuă.