Warning: Trying to access array offset on false in
/home/kalowe6j/sos-robg.eu/wp-content/plugins/profile-builder-pro/features/functions.php on line
533
/home/kalowe6j/sos-robg.eu/wp-content/plugins/profile-builder-pro/features/functions.php on line
538
533
538
Александрина КръстеваParticipant
Un alt accident a avut loc ieri după-amiază pe stradă la Simeonovgrad. O mașină s-a izbit de un gard masiv de cărămidă după ce a traversat calea unui autobuz înmatriculat în Turcia, care transporta 17 persoane. Mașina decelerează și încearcă să vireze la stânga, dar în acel moment, autobuzul din spatele ei nu reușește să oprească, deoarece drumul este alunecos, lovește mașina din spate și se izbește de clădirea din cărămidă. Autobuzul urcă și pe trotuar. Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau răni grave. Doar șoferul mașinii a fost rănit. A fost internat la spitalul din Haskovo cu o comoție cerebrală. „Când am venit, autobuzul era aici, la fața locului. Erau o mulțime de oameni. Autobuzul era plin de romani, eram foarte speriat. Din fericire, nimeni nu locuiește în casă pentru că proprietarii sunt în străinătate. Proprietatea nu este asigurata. Proprietarii nu au bani pentru a repara pagubele”, a declarat Kristina Panayotova, care se ocupă de proprietate.