Sari la conținut

un bărbat a măturat o oprire și mașini

Forumuri Alte dezastre un bărbat a măturat o oprire și mașini

Warning: Trying to access array offset on false in /home/kalowe6j/sos-robg.eu/wp-content/plugins/profile-builder-pro/features/functions.php on line 533

Warning: Trying to access array offset on false in /home/kalowe6j/sos-robg.eu/wp-content/plugins/profile-builder-pro/features/functions.php on line 538

Warning: Trying to access array offset on false in /home/kalowe6j/sos-robg.eu/wp-content/plugins/profile-builder-pro/features/functions.php on line 533

Warning: Trying to access array offset on false in /home/kalowe6j/sos-robg.eu/wp-content/plugins/profile-builder-pro/features/functions.php on line 538
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Autor

Александрина Кръстева
    Participant

Bărbatul a condus cu peste 170 km/h și 2% alcool, măturand o oprire și mașini în Veliko Tarnovo.

Bărbatul care a luat o stație de autobuz, două mașini și un depozit pentru automate în Veliko Tarnovo conducea cu aproape 2% alcool în sânge și cu peste 170 de kilometri pe oră. Procuratura raională din oraș este de așteptat să-i aducă două acuzații, a informat BNT. Șoferul în vârstă de 36 de ani va fi acuzat de conducere în stare de ebrietate și cauzarea de pagube materiale grave. Accidentul s-a produs duminică, la scurt timp după ora 22:00, pe strada Magistralna din Veliko Tarnovo, care este cea mai aglomerată porțiune a orașului, deoarece face parte din drumul principal Sofia-Varna. Bărbatul se deplasa în direcția de la intrarea în Veliko Tarnovo către centrul orașului când a pierdut controlul vehiculului, s-a izbit de două mașini parcate, de fațada unui depozit de automate și s-a oprit la o stație de transport în comun. Kilometrajul mașinii sale a înghețat cu 175 km/h, potrivit martorilor oculari ai accidentului. „După părerea mea, circula cu peste 190-200 de kilometri pe oră, din moment ce distanța de frânare, viteza impactului a fost de aproximativ 170 km/h”, a explicat proprietarul depozitului preluat, Stefan Milanov.

La fața locului, medicul legist a găsit aproape 2 părți per milion de alcool în sânge. În mod miraculos, nu au fost victime și nici răni grave. Cu toate acestea, pagubele materiale sunt enorme. „Am fost la fața locului cu 15 minute înainte de accident, iar când am ajuns aici, a devenit clar că impactul a fost foarte grav. Mașina noastră era parcata la 10 metri de locația actuală, mașina este o pierdere totală. Fațada clădirea a fost în cea mai mare parte distrusă, în interiorul automatelor noastre de apă și automate, ceea ce ne oprește munca pentru cel puțin 2-3 săptămâni până când reparăm deteriorarea”, a spus Milanov. Șoferul a fost internat în ortopedia spitalului Veliko Tarnovo cu o claviculă ruptă.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.