Sari la conținut

Un incendiu în Fâșia Gaza s-a soldat cu 21 de morți

Forumuri Incendii Un incendiu în Fâșia Gaza s-a soldat cu 21 de morți

Warning: Trying to access array offset on false in /home/kalowe6j/sos-robg.eu/wp-content/plugins/profile-builder-pro/features/functions.php on line 533

Warning: Trying to access array offset on false in /home/kalowe6j/sos-robg.eu/wp-content/plugins/profile-builder-pro/features/functions.php on line 538

Warning: Trying to access array offset on false in /home/kalowe6j/sos-robg.eu/wp-content/plugins/profile-builder-pro/features/functions.php on line 533

Warning: Trying to access array offset on false in /home/kalowe6j/sos-robg.eu/wp-content/plugins/profile-builder-pro/features/functions.php on line 538
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Autor
    Articole

Александрина Кръстева
    Participant

Cel puțin 21 de persoane au murit într-un incendiu mare în Fâșia Gaza. Printre victime se numără șapte copii, fiind și răniți, a informat Reuters. Martorii susțin că întreaga clădire rezidențială din tabăra de refugiați Jabalia din partea de nord a Fâșiei Gaza a ars. Jabaliya este una dintre cele opt tabere de refugiați din regiune. Fâșia Gaza găzduiește 2,3 milioane de oameni, ceea ce o face una dintre cele mai dens populate zone din lume, potrivit Reuters. Momentan nu se cunoaște cauza accidentului, dar conform apărării civile locale, în clădire a fost depozitată o cantitate mare de combustibil, adaugă BTA. Liderul palestinian Mahmoud Abbas a descris ceea ce s-a întâmplat drept o tragedie națională și a declarat astăzi zi de doliu. Ministrul israelian al Apărării, Benny Gantz, a promis autorităților că va ajuta la evacuarea răniților către spitalele israeliene.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.