Warning: Trying to access array offset on false in
/home/kalowe6j/sos-robg.eu/wp-content/plugins/profile-builder-pro/features/functions.php on line
533
/home/kalowe6j/sos-robg.eu/wp-content/plugins/profile-builder-pro/features/functions.php on line
538
533
538
Александрина КръстеваParticipant
Precipitațiile continuă în toată țara, în Câmpia Dunării și Ludogorie, gheața este posibilă. Ploaia va continua și astăzi. În câmpurile prebalcanice și înalte vestice vor fi ninsoare și se va forma un nou strat de zăpadă. Boryana Markova, un prognozator de serviciu la NIMH, a raportat acest lucru Agenției Focus. În Câmpia Dunării și Ludogorie – de la ploaie și zăpadă este posibilă gheața. Va ploua în jumătatea de sud a țării, pe alocuri cantitățile vor fi însemnate. Va sufla moderat, în zonele de est la un vânt puternic de nord-est. Temperaturile diurne vor fi fără o tendință diurnă semnificativă la ora 14:00 – mai ales între 1° și 6°, mai ridicate de-a lungul Mării Negre. În Sofia – aproximativ 3°. Va rămâne noros și ploios de-a lungul coastei Mării Negre, iar în sud se vor produce cantități semnificative de precipitații. Un vânt moderat până la puternic va sufla dinspre nord-nord-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7° și 10°. Temperatura apei mării este de 12°-13°. Emoția mării va fi de 3-4 puncte. La munte va rămâne înnorat și ceață, cu ninsori. Va sufla un vânt de sud-est moderat până la puternic. Temperatura maximă la o înălțime de 1200 de metri este de aproximativ 2°, la 2000 de metri – aproximativ minus 2°. Presiunea atmosferică este aproape de media lunii și se va menține fără modificări semnificative.